Un apartament de trei camere de aproape 60 de metri pătraţi costă în unul din cele mai ieftine ansambluri rezidenţiale, aflat în Rahova, 44.500 de euro.
"Majoritatea preţurilor la bloc includ locul de parcare şi amenajările interioare. Un dezvoltator oferă chiar şi bucătăria complet utilată", a spus pentru EVZ Adina Paţilea, managerul târgului Project Expo.

Cu 37.500 de euro se poate însă construi o casă din lemn perfect termoizolată, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi. Crescând puţin preţul, la 52.000 de euro, se poate obţine o locuinţă de 110 mp. Oferta este dedicată celor care au deja un teren. Potrivit oficialilor firmei de construcţii, termoizolarea casei reduce factura de consum energetic şi cu 60%. Tot la capitolul "imobile ieftine" se află case construite într-o zonă bună din Bucureşti, care au acum preţul de dinainte de criză al unui apartament cu două camere: vilele se află în Pipera, au 165 de mp şi costă 95.000 de euro.

Casa de 15.000 de euro

Oferta "fanion" a târgului este "casa de 15.000 de euro". Anul trecut, pentru un preţ similar un dezvoltator oferea case la roşu la acest preţ. Cu tot cu finisaje, locuinţele din ofertă aveau un preţ de 23.000 de euro.  Succesul lor a fost răsunător. În 2012 este vorba de case vechi din împrejurimea Bucureştiului, în Urziceni (Ialomiţa), dar şi în judeţul Giurgiu. "Între casele de 15.000 de euro există şi una la roşu", spune Paţilea.

Potrivit acesteia, oferta târgului include ansambluri imobiliare de blocuri din aproape toate zonele Bucureştiului, din Rahova, Militari, Pipera, Berceni, Prelungirea Ghencea.

Mai multe detalii pe evz.ro