Descoperire șocantă vineri după masă, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe. Clienţii au avut surpriza să vadă cu ochii lor, printre cutiile cu roşii cherry, un şarpe.

Momentul a fost imediat imortalizat și a fost trimisă o poză de către un ascultător la We Radio.

La solicitarea echipei We Radio Sfântu Gheorghe, compania a susținut că situaţia a fost imediat remediată iar marfa a fost retrasă. Zona, au spus ei, a fost igienizată și se va face și o o anchetă prin care să se vadă cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft.

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.

Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.

În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”, au susținut reprezentanții companiei potrivit sursei citate.

(Sursa foto weradio.ro)