Scandal total la Survivor România 2021. Este incredibil cine a părăsit competiția: Mi se rupe inima acum

Momente critice la Survivor România 2021. Una dintre concurente a fost nevoită să plece. Nu a fost eliminată, ci decizia a fost luată de medic. Este vorba despre Alexandra Stan, care, potrivit medicului de la Survivor România 2021, nu mai putea continua competiția.

Medicul a subliniat faptul că aceasta nu mai este aptă din punct de vedere psihic și fizic. Mai exact, în cadrul ediției de joi seară, Consiliul Special de urgență s-a întrunit. În cadrul discuției, Daniel Pavel avea să enunţe o veste şoc pentru echipa roşie, de această dată.

Mai exact, din cauze medicale destul de serioase, s-a decis că Alexandra Stan nu mai poate continua parcursul ei la „Survivor România”, motiv pentru care Faimoasa a părăsit competiţia.

Scandal total la Survivor România 2021

Vestea nu a fost primită prea bine de Alexandra Stan. Aceasta a povestit că într-adevăr este o competiție destul de solicitantă și și-ar fi dorit să o ducă până la capăt, însă nu a putut.

Totodată, ea a mai adăugat că nu avea acces la familie, prieteni, sau telefon, iar lipsa mâncării făcea ca fiecare moment să fie mai intens. Alexandra Stan a recunoscut că a fost și răutăcioasă cu colegii săi și nu mai putea să vadă lucrurile așa cum erau.

„Sunt foarte emoţionată… este o competiţie foarte solicitantă, din toate punctele de vedere. Noi suntem aici sută la sută, în această competiţie, pentru că nu avem acces la familie, prieteni, telefon şi pentru că lipsa hranei ne facem să trăim şi mai intens fiecare moment.

De când am venit aici, am spus că această va fi provocarea vieţii mele, mi-am dorit foarte mult să stau cât mai mult în această competiţie, dar începusem să fiu chiar uneori răutăcioasă cu colegii mei, poate nu mai vedeam lucrurile aşa cum ar fi trebuit să le văd. Simt că mi se rupe inima acum …”, a spus Alexandra Stan aseară, înainte de a părăşi competiţia.