Tânărul în vârstă de 35 de ani, din Lazio, avea o stare de sănătate bună, fără boli cronice. “A fost sănătos, făcea sport în mod regulat și nu a fumat”, a spus tatăl tânărului, într-o declarație pentru Corriere della Sera.

Emanuele Renzi era inginer și era tatăl unui băiat în vârstă de 6 ani. El revenise acasă după ce fusese plecat pentru o scurtă perioadă în Spania.

Tânărul de 35 de ani a murit duminică seara, 22 martie, într-un pat de terapie intensivă a spitalului din Tor Vergata, la întoarcerea dintr-o călătorie din Spania.

Conform publicației italiene citate, el a manifestat primele simptome ale bolii în urmă cu aproximativ o săptămână, iar starea sa de sănătate s-a agravat în mod progresiv. După ce a fost internat în spital, la câteva zile a fost internat în secția de Terapie Intensivă, iar mai apoi a decedat în urma unei insuficiențe respiratorii grave.

Foștii săi colegi săi de muncă sunt acum îngrijorați deoarece, după ce s-a întors din Spania, înainte de a fi spitalizat, au fost în contact câteva zile. Tânărul va fi înmormântat fără slujbă.