Galaxy Note 8.0 are un procesor quad core de 1,6 GHz, memorie RAM de 2 GB, spaţiu de stocare de 16 sau 32 GB, camere foto de 5 şi 1,3 MP, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0 şi numeroase funcţii.

Tableta oferă funcții performante, venind în sprijinul celor mai exigenţi utilizatori. Note 8.0 este un instrument de organizare perfect. Conținutul poate fi introdus și actualizat până la cele mai mici detalii cu ajutorul Samsung S Pen, care, printr-o simplă apăsare, oferă acces la o serie de funcții avansate ce pot recunoaște formule și forme.

Galaxy Note 8.0 este prevăzut cu conținut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicația Awesome Note, introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, și multiple modalități de a lua notițe, inclusiv Memo, Jurnal și liste Must-remember. Mai mult, aplicația Flipboard le permite utilizatorilor să acceseze știrile și noutățile din rețele sociale într-un format elegant și ușor de folosit, oferind posibilitatea de a previzualiza articolele cu ajutorul funcției de hover a S Pen-ului.

Produsul este disponibil de la începutul lunii mai în magazinele partenerilor Samsung Electronics România.