Samsung, locul doi în topul mondial al producătorilor de mobile, a lansat două noi terminale inspirate de conceptul lui Corby S3650.

Samsung CorbyTXT şi Samsung CorbyPRO deţin însuşirea specifică lui Corby, oferind culori îndrăzneţe, un contur pop-style şi un design inedit.

„Familia Corby este în mod clar în concordanţă cu strategia noastră de dezvoltare de a proiecta telefoane mobile ce răspund nevoilor unor stiluri de viaţă variate”, a explicat JK Shin, Executive Vice President and Head of Samsung Electronics Mobile Communications Division.

Samsung CorbyTXT (B3210) este un telefon mobil concentrat pe mesagerie şi este destinat celor care folosesc foarte mult serviciile de SMS şi Instant Messenger, oferind o tastatură completă Qwerty.  Acesta are un ecran de 2,2 inch, cameră foto de 2 megapixeli (MP), memorie internă de 40 de MB (card slot, maximum 8GB), şi radio FM.

0-38201-corbytxt05.jpg

Samsung CorbyPRO (B5310) este un slider cu o tastatură full Qwerty. Este dotat cu o varietate de funcţii pentru divertisment şi multimedia: push e-mail, SMS-uri, Facebook şi MySpace în limba nativă. În plus, terminalul încorporează o cameră foto de 3 MP, Wi-Fi, 3G/HSDPA şi conectivitate Quad Band. 

0-38200-corbypro11.jpg

 

Samsung CorbyTXT şi CorbyPRO vor fi disponibile, începând cu sfârşitul lunii septembrie, respectiv noiembrie.

SURSA: Samsung