Galaxy S6 edge+ are un ecran de 5,7 inch (1440 x 2560 pixeli, 518 ppi), procesor quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 2.1 GHz Cortex-A57, 4GB memorie RAM, cameră principală de 16 MP şi secundară de 5 MP şi baterie Li-Ion de 3000 mAh care nu poate fi scoasă.  Telefonul este extrem de subţire având o grosime de 6,9 mm şi o greutate de 153 grame.

Acesta are integrat noul Apps edge care le oferă utilizatorilor acces rapid la aplicațiile lor preferate printr-o simplă atingere a ecranului de pe margine. În același timp, People edge oferă acces la contactele favorite prin opțiunile rapide de apel sau trimitere mesaj, ajutându-i pe utilizatori să rămână mai ușor conectați cu cei dragi.

Tehnologia integrată de încărcare wireless este compatibilă cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil în momentul actual pe piață. Smartphone-ul se încarcă în totalitate în aproximativ 90 de minute prin cablu și în aproximativ 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung. De asemenea, Galaxy S6 edge+ suportă funcția SideSync, care conectează smartphone-ul la PC atât prin cablu, cât și wireless. Datorită funcției de autorecunoaștere și setării rapide, utilizatorii își pot conecta dispozitivul Samsung la un computer sau o tabletă, pentru acces ușor la fișiere și date de pe toate platformele și sistemele de operare.

Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în România începând cu 4 septembrie în rețeaua partenerilor oficiali Samsung. Dispozitivul va fi disponibil în versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare.

Disponibil la precomandă

“Începând din data de 14 august (ora 00:00), noul Samsung GALAXY S6 edge+ intră în portofoliul Vodafone România. Noul smartphone va fi disponibil pentru pre-comandă online şi în 5 magazine Vodafone din Bucureşti, Constanţa, Timişoara şi Cluj,  împreună cu abonamentul RED 49, la preţul de 369 euro (TVA inclus). Utilizatorii care vor înregistra o pre-comandă pentru noile terminale vor primi, gratuit, şi o carcasă Clear View Cover.

Orange va aduce noul Samsung Galaxy S6 edge+ din 4 septembrie, telefonul fiind deja disponibil la precomandă. Orange va oferi modelul Samsung Galaxy S6 edge+  împreună cu o gamă variată de abonamente dedicate, la prețuri începând de la 449 euro cu abonamentul Panteră 41.

Samsung Note 5

Noul Note are un ecran de 5,7 inch (1440 x 2560 pixeli 518 ppi), procesor quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 2.1 GHz Cortex-A57, 4 GB memorie RAM, cameră foto principală de 16 MP şi secundară de 5 MP, spaţiu de stocare de 32 sau 64 GB şi aceeaşi baterie de 3000 mAh care nu poate fi înlăturată. Telefonul are o grosime de 7,6 mm. Samsung Note 5 este disponibil la operatorii din Statele Unite, la precomandă. În ţara noastră telefonul nu a fost anunţat.