Noul Samsung Galaxy Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inch, un procesor 2.3 GHz quad-Core sau 1.9 GHz Octa Core ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz), în funcție de piață, 3 GB RAM, spaţiu de stocare de 32 sau 64 GB, două camere foto de 13 MP şi 2 MP şi sistem de operare Android 4.3 (Jelly Bean).
„Am lansat primul Galaxy Note în 2011 și am introdus atunci o nouă categorie de dispozitive smart. Succesul Galaxy Note ne-a întărit convingerea că utilizatorii își doresc funcții performante pentru dispozitivele lor smart, dar mai ales acele funcții care le fac viața mai bună,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al Diviziei IT & Mobile din cadrul Samsung Electronics.
Galaxy Note 3 este mai subțire (8,3 mm), mai ușor (168 g) și are o baterie ce oferă o durată de viață mai lungă (3.200 mAh). Dispozitivul oferă cele mai noi tehnologii LTE, fiind compatibil cu numeroase benzi de frecvențe.
Noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe prin oferirea posibilității de îndeplinire a task-urilor zilnice cu doar un click. Acesta a fost creat pentru a facilita comunicarea dintre utilizator și dispozitiv cu ajutorul unor funcții unice de control.
Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil din 25 septembrie în peste 140 de țări din întreaga lume.