În Bucureşti,  domnişoarele între 7 şi 12 ani îşi pot organiza petreceri de beauty la saloanele Geta Voinea.

BluParty, care organizează petreceri pentru copii şi adolescenţi în Bucureşti, a adus pentru acestă petrecere inedită de aniversare şi în România. Mai exact, în cadrul Teen Vogue Party, găzduită de saloanele de înfrumuseţare Geta Voinea, domnişoarele între 7 şi 12 au parte de o zi plină distracţie într-o zonă de beauty, plus o petrecere care oferă baza îngrijirii personale pentru viitoarele adolescente.

Fie ca este vorba de aniversare, sărbătorirea unui succes la scoală sau pur şi simplu o zi de răsfăţ din partea părinţilor, Teen Vogue Party este alternativa moderna a petrecerilor pentru domnişoarele care au depăşit perioada aniversarilor cu animatori.

„Micile domnişoare se inspiră adesea din comportamentul starurilor adolescente din Statele Unite, sunt din ce în ce mai sofisticate. Este vârsta la care descoperă machiajul, îngrijirea pielii şi a părului, iar la  Teen Vogue Party au toate aceste elemente combinate într-o petrecere plină răsfăţ”,  spune Mădălina Rapanu, manager BluParty.

Cum arată o aniversare Teen Vogue Party? La petrecere pot participa 10 domnişoare cu vârste de la 7 la 12 ani. Acestea au parte de un tratament de îngrijire şi frumuseţe adaptat vârstei lor şi primesc şi sfaturi legate de rutina zilnică de frumusete de la specialiştii Geta Voinea. Petrecerea include şi un bufet suedez cu gustări sănătoase şi băuturi naturale. Părinţii mai pot comandă şi un candy bar cu brioşe, acadele, praline în ciocolata, jeleuri şi bezele.

În Bucureşti există cinci saloane de înfrumuseţare unde fetiţelor le poate fi oferită o astfel de petrecere inedită.