Sali Berisha, fostul președinte și premier al Albaniei, a făcut mai multe dezvăluiri despre Florian Coldea. În urmă cu o săptămână, acesta spunea că fostul general SRI este consilier al actualului prim-ministru al Albaniei, Edi Rama

S-au format multe legături obscure în jurul lui Florian Coldea

Berisha a făcut recent mai multe dezvăluiri incendiare. El susține că generalul Coldea a fost „cu siguranță” angajat pentru activitățile obscure ale lui Edi Rama.

„Numele generalului Coldea a apărut în presă ca o legătură între prim-ministrul Albaniei, Edi Rama și cartelul Sinaloa din Mexic, care a arătat interes despre ce fel de cooperare este între Rama și Coldea. Am găsit documentul semnat de secretarul general al consiliului de miniștri Engjell Agaci, o persoană cu o activitate foarte întunecată. Conform informaţiilor, a reprezentat narcotraficanții în Italia, dar îi și prezenta înaltelor autorități cum ar fi generalul Lisi de la Guardia di Financia”, a dezvăluit Sali Berisha într-un interviu pentru Antena 3.

Florian Coldea, SRI
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

Fostul președinte și premier albanez a făcut o descoperire incendiară

Berisha a subliniat că numele lui Coldea a apărut în presă „ca o legătură între prim-ministrul Albaniei, Edi Rama și cartelul Sinaloa din Mexic, care a arătat interes despre ce fel de cooperare este între Rama și Coldea”.

Fostul președinte și premier albanez spune că a găsit documentul semnat de secretarul general al consiliului de miniștri, Engjell Agaci. El ar fi cel care a semnat ordinul ca generalul Coldea să fie consilierul lui Edi Rama pe probleme de securitate.

Berisha a ținut să sublinieze că Engjell Agaci este „o persoană cu o activitate foarte întunecată”.

Conform dezvăluirilor făcute de Berisha, Edi Rama a acceptat faptul că l-a primit în biroul său pe unul dintre albanezii şefi ai Sinaloa din Mexic, Luftar Hysaj.

Nu numai că l-a primit în birou, spune Berisha, dar i-a oferit și o licență pentru cazinoul din Valona, în Vlora

„Numele generalului Coldea a apărut în presă ca o legătură între prim-ministrul Albaniei, Edi Rama și cartelul Sinaloa din Mexic, care a arătat interes despre ce fel de cooperare este între Rama și Coldea. Am găsit documentul semnat de secretarul general al consiliului de miniștri Engjell Agaci, o persoană cu o activitate foarte întunecată. Conform informaţiilor, a reprezentat narcotraficanții în Italia, dar îi și prezenta înaltelor autorități cum ar fi generalul Lisi de la Guardia di Financia.

Engjell Agaci a semnat ordinul ca generalul Coldea să fie consilierul lui Edi Rama pe probleme de securitate.

Între timp, Edi Rama a acceptat faptul că l-a primit în biroul său pe unul dintre albanezii şefi ai Sinaloa din Mexic, Luftar Hysaj. Nu numai că l-a primit în birou dar i-a oferit și o licență pentru cazinoul din Valona, în Vlora”, a mai spus Sali Berisha.

Generalul a fost angajat pentru activitățile obscure ale lui Edi Rama

Fostul președinte și premier al Albaniei a mai spus că că generalul a fost „cu siguranță” angajat pentru activitățile obscure ale lui Edi Rama și Taulant Balla.

Nimeni nu știa despre activitatea sa în Albania, spune Berisha. Mai mult, nimeni nu știe cu cât este plătit generalul Coldea.

„Generalul Coldea cu siguranță a fost angajat pentru activitățile obscure ale lui Edi Rama și Taulant Balla, pentru că nimeni nu știa despre activitatea sa în Albania. Și nimeni nu știe cu cât este plătit generalul Coldea”, a completat fostul președinte și premier al Albaniei.

Sali Berisha, fostul președinte și premier al Albaniei, a oferit mai multe informații. Întregul interviu poate fi citit aici.