Salariu de 4.000 de euro

Salariu de 4.000 de euro! Românii pot accesa acum un loc de muncă bine plătit, cu un salariu lunar de peste 4.000 de euro. Surprinzător, această oportunitate a devenit disponibilă datorită unei companii daneze care a postat un anunț de angajare pe site-ul ANOFM.

Compania No Nebel Entreprenørforretning, situată pe Tarmvej în Jutland, caută în prezent să angajeze patru instalatori/ montatori de țevi și conducte. Posturile anunțate oferă salarii de peste 4.000 de euro pe lună.

”Pentru a aduce la îndeplinire lucrări diferite de canalizare în Vestul Jutlandei avem nevoie de personal calificat că instalator /montator de țevi și conducte.Inițial vei fi angajat în proiecte de separare canalizare urmând ca ulterior să îndeplinești și alte sarcini. Se va lucra în echipe de 3-4 salariați”, arată anunțul.

ANOFM spune că angajatorul este o companie cu maxim 30 de salariați care lucrează, cel mai des, în vestul Jutlandei. Totuși, există posibilitatea să existe lucrări oriunde în Danemarca. Compania spune că promovează:

  • un mediu de lucru sănătos
  • un mediu de lucru colegial
  • oportunități mari pentru dezvoltarea personală

Salariu minim brut de 23 euro/oră

Compania mai arată că salariul minim brut este de 23 de euro/oră. Se mai acordă și alte beneficii.

În anunț se mai arată că firma din Danemarca asigură:

  • un mediu sănătos de lucru
  • colegi prietenoși
  • echipamente moderne de lucru

De asemenea, există posibilitatea ca angajații să primească mașină de serviciu.

În ceea ce privește salariul, el este negociat în funcție de calificare/experiență. Acesta va porni de la salariul minim mai sus menționat.

”Se asigură un mediu sănătos de lucru, colegi prietenoși, echipamente moderne de lucru. Există posibilitatea de a primi mașină de serviciu. Salariul se negociază în funcție de calificare/experiență,pornind de la salariul minim menționat. Angajatorul asigura sprijin pentru obținerea cazării, înregistrare la autorități, obținerea numărului de securitate sociala, deschidere cont bancar etc.”, se mai arată în anunț.

lei, bani, amenzile
SURSA FOTO: Dreamstime

Candidatul ideal pentru locul de muncă din Danemarca

Angajatorul caută cetățeni europeni cu cunoștințe fluente de limba engleză și calificări relevante. Candidatul ideal trebuie să fie punctual, să aibă abilități puternice de lucru în echipă și să fie pregătit să îndeplinească sarcini diverse, chiar și în condiții meteorologice variate.

În schimb, pentru instalatorii din România, deși este o meserie foarte căutată, salariile sunt considerabil mai mici decât cele oferite de compania daneză. Potrivit platformei salariumeu.org, instalatorii și țevari câștigă de obicei între 1.612 și 3.662 de lei în România.

După 5 ani de experiență în activitatea respectivă, venitul acestora se va situa între 1.647 lei și 3.410 lei pe lună.