O agenție de recrutare britanică angajează 50 de asistenți medicali din România cu o experiență de lucru de cel puțin un an pentru a lucra în cadrul unui grup prestigios de spitale private din Marea Britanie.

 

 

Posturile disponibile sunt în spitalele grupului din orașe precum Londra, Edinburgh, Watford, Liverpool, Southampton, Bristol, Brighton, Manchester, Newcastle, Norwich, Cardiff, Leicester, Cambridge, Oxford, Kent, Portsmouth, Leeds.

Asistenții medicali vor lucra în sălile de operații și trebuie să aibă deja experiență într-o poziție similară. Joburile disponibile sunt pentru specializări precum anestezie, circulație, ortopedie, oncologie, cardiologie, traumatologie, urologie.

Alte cerințe pe lângă experiență și studiile de asistenți medicali sunt o bună cunoaștere a limbii engleze și abilitatea de la lucra în echipă.

Salariul de început poate ajunge până la 4.200 euro pe lună, în funcție de post, experiență și spital. Fiecare persoană care va fi selectată va primi un buget de 1.000 de lire sterline pentru a acoperi cheltuielile de transport și de cazare inițiale. Angajatorul va încheia un contract de muncă permanent full-time, asta însemnând un program de lucru de 37,5 ore pe săptămână.

CV-ul trebuie redactat în limba engleză. Interviurile finale vor avea loc via Skype.

Află AICI mai multe detalii despre aceste joburi și vezi unde să depui CV-ul.