Primarul Sectorului 2 din Capitală şi preşedinte al filialei USR din acelaşi sector, Radu Mihaiu, a oferit, duminică, detalii despre sancţiunile impuse de oamenii legii clubului Bamboo.

Edilul a arătat care au fost toate sancţiunile şi deciziile luate de DSP, ISU, Poliţia Locală, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) şi Secţia 7 de Poliţie.

“Nota de plată la finalul distracției: 33.000 lei + suspendarea activității + cercetarea penală pentru evaziune fiscală”, a scris primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

“Eu aș zice că e mai ieftin să respectăm legile”

“Încălcarea legii costă.

Pentru că m-a întrebat presa detalii, le las și aici. Aseară la Bamboo: Direcția de Sănătate Publică a aplicat o sancțiune în valoare de 30.000 lei (H.G. 857/2011) cu propunere de suspendare; I.S.U. o sancțiune în valoare de 1.000 lei, Politia Locală două sancțiuni în valoare de 500 lei (Legea nr. 61/1991 – tulburarea liniștii publice) și o sancțiune în valoare de 1.000 lei plus suspendarea activității până la data autorizării (conform O.G. 99/2.000). S.I.C.E. Sector 2 au demarat cercetările penale pentru evaziune fiscală. Secția 7 Poliție a dat două avertismente pe Legea 55/2020.

Nota de plată la finalul distracției: 33.000 lei + suspendarea activității + cercetarea penală pentru evaziune fiscală.

Acestea se adaugă la ancheta penala declanșată tot săptămână asta pentru construire ilegala.

Eu aș zice că e mai ieftin să respectăm legile. Și mai bine pentru toată lumea”, este mesajul postat, duminică, de Radu Mihaiu pe pagina sa de socializare.

Clubul Bamboo, închis sâmbătă seara. Anunţul făcut atunci de primar

“În seara asta la Bamboo: Poliţia Română, Poliţia Locală, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat în Construcţii. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toţi. Sancţiuni aplicate: amendă şi suspendarea activităţii. Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moţ.

Înşurubaţii politici, sponsorii reţelelor de influenţă şi alţi bişniţari conectaţi la cine trebuie, operează făţiş în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moştenit ţara întreagă şi pe noi toţi ceilalţi la pachet. Eu nu permit aşa ceva”, transmitea acelaşi Radu Mihaiu, sâmbătă seara.