Ludovic Orban, îmbrâncit de mai mulți agenți de pază. Lider PNL: I-au zis să facă pași

Secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că și-ar propus inițial să nu comenteze alegerile interne, dacă că a avut loc un eveniment la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Acesta spune că agenții de pază l-au îmbrâncit pe fostul premier, actual președinte al PNL, Ludovic Orban. Mai mult decât atât Adrian Moraru spune că aceștia i-au zis lui Orban să facă pași.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să <facă ordine> și care i-au zis să facă pași”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marți seara, de la PNL Sector 4.

”Scena epocală”

Secretarul general al PNL București a mai spus că întâmplarea de marți seara poate fi alăturată episodului în care fostului lider PNL, Theodor Stolojan, i s-a spus că nu este membru al partidului.

„Putem să adăugăm și scena epocală, tot cu gorile, când fostului președinte/premier/europarlamentar Stolojan, șeful acestor alegeri interne, venit să își plătească cotizația i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei. Festivalul democrației (abia începe)”, conchide Moraru.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea