Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 25.3% cotă de piață.

Marea surpriză a ediției a fost dublura premierului României. Actrița Irena Boclincă din Republica Moldova a făcut furori jucând rolul Vioricăi Dăncilă.

Textul era atât de bun că râdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că râdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de DA din partea juraților.

Actrița este prima parteneră de scenă a lui Alexandru Arșinel, după moartea Stelei Popescu. Aceasta a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Bălți și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În aprilie 2018, Irena Boclincă a făcut cuplu cu Alexandru Arşinel pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, în spectacolul aniversar al lui Gheorghe Ursachi, „Cei 70 de ani de acasă”.

irena boclinca

Potrivit unui comunicat, Irena Boclincă are 38 de ani şi este căsătorită cu stilistul Valentin Vicol, aşa că nu are nici o grijă în ceea ce priveşte look-ul pentru scenă. Puţini îşi mai amintesc că actriţa a participat anul trecut şi la „Românii au talent”, unde a interpretat-o pe „fetiţa Zurli”, reuşind să o impresioneze pe Mihaela Rădulescu, jurat la vremea aceea

. „Ai o dulceață a ta, care te scoate dintr-o mulțime de alți actori talentați și buni, dar tu ești memorabilă. Îmi pare bine că te-am făcut să plângi, nu doar tu m-ai emoționat”, a spus Mihaela.

Irena colaborează cu Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași și are multe spectacole şi în București, alături de Teatrul „Constantin Tănase”.