Potrivit celor de la Rise Project, într-o noapte de miercuri, pe la două dimineața, fiul lui Liviu Dragnea a trimis un email către directorul general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală. 

“Salut,

Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”

Din câte se pare, Tel Drum a plătit,, scriu jurnaliștii de la RISE. 

Reamintim că o valiză care conținea informații esențiale din interiorul firmei Tel Drum, pe care procurorii DNA n-au avut le-au descoperit atunci când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost descoperită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

De asemenea, în această primă dezvălure pesonajul principal este nimeni alta, decât fără îndoială, Nicoleta Pene, directoarea economică a Tel Drum.

“Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit în Tel Drum ca un nimeni, direct șefă la CFP. În câteva luni, doamna Ignat a plecat și ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masă cu Pitiș, taie și spânzură, ” spunea în 2015 un angajat al Tel Drum, potrivit Rise Project