Românii au talent, 20 martie! Show de zile mari vineri la Pro TV! Cine l-a aruncat pe Mihai Petre din scaun

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv a venit cu o nouă ediție vineri, 20 martie, începând cu ora 20.30. Mai mulţi concurenţi au reuşit să surprindă publicul. Printre aceştia s-a numărat şi un copil din Fălticeni care a reuşit să surprindă cu interpretarea sa a unui cântec popular. De asemenea, Jasi Cveti, un grup de dans venit din Bulgaria a uimit cu un moment important. Au făcut mișcări cu bara și au ținut în suspans publicul. Mihai Petre s-a ridicat în picioare la momentul lor, rămânând fără cuvinte.

”După ce ne-ați luat înainte la capitolul autostrăzi, litoral, acum atentați și la 120 000 de euro”, a spus Andi Moisescu. Au plecat acasă cu patru de DA.

Copilul care a impresionat juriul cu vocea sa

Sabin Afilipoaiei a venit din Fălticeni să cânte muzică populară. Are zece ani și a venit să arate lumii talentul. ”Ce să mai vorbesc, că sunt pe fundul apei. Ești foarte talentat, din toată lumea asta, tu-ți imaginezi filmul?”, a declarat Florin Călinescu. ”Încerc să-ți respect alegerea muzicală, dacă tu simți că îți place ceva să o faci. A plecat acasă cu patru de DA.

Concurenții își vor învinge teama pe scena Românii au Talent: ”Seara aceasta este un nou început”. În această seară de la 20:30, scena talentului este locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită apreciere și un loc în fața publicului.

Românii au talent, 20 martie! Show de zile mari vineri la Pro TV! Cine l-a aruncat pe Mihai Petre din scaun

De la bateriști cu gânduri mărețe:

”Am venit să arăt că la 13 ani se poate face performanță” la sportivi care vor îmbina karatele cu muzica și o vor face pe Andra să spună: ”Spuneai că nu ai nicio centură în cântat, dar ți-aș da direct centura neagră”, seara va fi una încărcată de bucurie și reușite.
Un concurent va surprinde juriul
Un concurent îi va surprinde pe jurați încă de la momentul urcării pe scenă când va anunța că are 50 ani și că intră în ”transă muzicală datorită talentului și vocii.” Cu toate acestea, el nu și-a găsit niciodată curajul de a urca pe scenă deoarece considera că este loc pentru cei tineri. Ce va cânta și ce reacții va obține de la jurați, aflăm mâine seară.

”Seara aceasta este un nou început. Am realizat că trebuie să mergi acolo unde ți-e frică”, va spune un actor independent la finalul momentului lui. Mesajul transmis de acesta îl va face pe Florin Călinescu să ofere un comentariu plin de emoție: ”Un număr încărcat de o realitate care mă urmărește”.
O puștoaică de 10 ani își încearcă norocul la Românii au talent
O puștoaică de 10 ani, născută pe 10 martie, care se uita la Românii au talent de la o vârstă  fragedă își va încerca norocul în fața juraților, convinsă că aceasta este șansa ei. Dacă va reuși să ofere un moment perfect, de 10, vom afla în această ediție!

Concurenți cu mesaje puternice: ”Sunt a treia nota muzicală pe portativ. Sunt creată de Univers”, momente de neuitat și un nou golden buzz. Toate acestea pot fi urmărite vineri seara, de la 20:30, la PRO TV. Românii au talent – #un10perfect

Românii au talent, 20 martie! Show de zile mari vineri la Pro TV! Cine l-a aruncat pe Mihai Petre din scaun