„Un trader a dispărut cu 130 de milioane de lire sterline din banii clenţilor săi într-unul dintre cele mai mari cazuri de fraudă din istoria recentă a Marii Britanii. Joe Lewis, în vârstă de 59 de ani, este investigat de poliţie după ce aproape 200 de milioane de dolari din conturile clenţilor săi au dispărut. Se spune că fotbalişti profesionişti şi jucători de golf renumiţi şi-au pierdut banii în schema sa de investiţii, scrie Business Insider.”

„De ce saudiţii au decis să nu sprijine petrolul”, titrează The Wall Street Journal. „În spatele deciziei OPEC de a nu reduce producția petrolieră a fost faptul că Arabia Saudită vede boom-ul energietic al Americii drept o nouă amenințare, un factor care distanţează tot mai mult cei doi aliați.”

„Coreea de Nord ameninţă că va lovi Statele Unite”, scrie publicaţia The Guardian. „Coreea de Nord amenință că va lovi Casa Albă după ce americanii i-au acuzat pe nord-coreeni că s-ar afla în spatele atacului de la Sony.”

„Serviciile de informaţii au eşuat în a preîntâmpina atacurile teroriste din 2008, de la Mumbai”, titrează publicaţia The New York Times.

„O investigaţie a scos la iveală cum serviciile americane, britanice şi indiene au eşuat în analiza informaţiilor, inclusiv pe cele privind un complot în mediul online, înaintea atacurilor pe care indienii le privesc ca pe 11 Septembrie al lor.”

„Prezidenţiale în Tunisia: hotărârea de a termina cu tranziţia”, titrează Le Monde. „Tunisienii au votat duminică în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerile prezinţiale, într-un climat de tensiune.”

„Numărul refugiaţilor va creşte in 2015”, scrie publicaţia germană Die Welt. „Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați nu vede orirea afluxui de refugiați în Germania.”