„Doi atacatori, palestinieni din Ierusalimul de Est, au intrat în sinagogă şi i-au atacat pe cei care se rugau. „Palestinienii i-au atacat pe credincioşi cu toporul, cu cuţitul şi cu pistolul.”

„Terorişti omoară israelieni în Sinagogă”, titrează publicaţia germană Die Welt.

„Atac la Sinagogă cu topoare şi cuţite. Şase morţi. Hamas revendică atacul”, citim în pagina electronică a publicaţiei Corriere della Sera.

 „Israelieni ucişi într-un atac la o Sinagogă din Ierusalim”, titrează The Wall Street Journal. „Şase israelieni au fost ucişi marţi dimineaţa într-un atac armat la o sinagogă din Ierusalim de doi palestinieni. Atacatorii au fost ucişi de poliţişti.”

Putin afirmă că acţiunile Occidentului provoacă Rusia şi vor duce la un nou Război Rece odată cu scandalul spionilor deportați”, citim în pagina electronică a publicaţiei The Guardian

„Cu respect şi onoare,cehii aniversează Revoluţia de catifea”, citim în pagina electronică a publicaţiei The New York Times.

„Cehii au aprins aseară candele la memorialul de la Praga, cu ocayia celei de-a 25-a aniversări a începutului Revoluției de catifea din Cehoslovacia, mișcare care a dus la sfârșitul a 41 de ani de regim comunist.”

„Lichidatorii lui Madoff recuperează 10.000 de milioane de dolari, titrează pagina electronică a publicaţiei spaniole El Pais”