Lucian Todea a descoperit in perioada studentiei lumea în care va excela mai târziu. A început cu crearea unui soft pe care îl instalai și care îți afișa reclame. După momentul instalării aplicației, la fiecare 2-3 minute, se afișa o reclamă. Cu cât persoanele vedeau mai multe reclame, cu atât se făceau mai mulți bani.

Proiectul Elrond a fost inițiat de frații Beniamin și Lucian Mincu în 2017, iar Lucian Todea li s-a alăturat la scurt timp. Inițial, nu era vorba despre nicio criptomonedă, ci de faptul că, așa cum spune Todea, „am dorit să punem bazele unei tehnologii care să facă posibil un sistem financiar global de mare viteză, care să fie accesibil oricui, de oriunde”. La momentul la care s-au pus bazele acestui proiect, criptomonedele nu erau prea bine cunoscute, nici în România, nici oriunde altundeva. Cum a ajuns Lucian Todea în lumea criptomonedelor, aflați din revista Capital, acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

Un alt subiect de actulitate al revistei Capital face referire la ghidul călătoriile sigure în pandemie. Cu siguranță fiecare dintre noi dorește să meargă în vacanță anul acesta și asta mai ales după perioada dificilă prin care am trecut. 

După cum se știe Uniunea Europeană promovează deja „certificatul verde“, ca alternativă a înțelegerile dintre state în încercarea de a resuscita turismul muribund. Pentru vara aceasta vor exista foarte multe opțiuni de călătorie. Spre exemplu în Israel deja majoritatea populației este vaccinată, iar Grecia și-a deschis porțile turiștilor, fiind eliminată obligația de carantinare. Mai multe tips and tricks despre necesitățile unei călătorii în siguranță, descoperi din revista Capital.

În plus, în noul număr al revistei Capital afli cum ar trebui să fie construit Planul Național de Redresare și Reziliență. Din analiza Mecanismului de Redresare European aprobat prin Reg (UE) 241 din 2021 raportat la draftul de Plan Național de Redresare și Reziliență al României se desprind o serie de neconformități ale documentului național, elemente de structură inexistente sau slab fundamentate precum și o serie de confuzii care se fac referitor și la compatibilitatea obiectivelor cu alte componente din fonduri structurale. Cum ar trebui abordat și constuit acest plan? Află mai multe din perspectiva unui economist, în revista Capital ce se poate găsi acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Totodată, revista Capital conține și suplimentul de Construcții: Descopră care sunt avantajele și dezavantajele construirii unei locuințe în regim propriu. Pandemia și restricțiile de circulație, sau carantinarea, au adus în atenția multor români care locuiesc la bloc avantajele unei case ce are curte proprie. Pentru construirea unei case, există două varinate: să apelezi la o firmă de specialitate sau să o realizezi în regim propriu. Care este cea mai bună opțiune, aflați din noul număr al revistei Capital, acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro!

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!