Simona Halep își continuă antrenamentele, în ciuda suspendării primite

Simona Halep își continuă antrenamentele zilnice, în ciuda suspendării primite. Chiar dacă nu mai poate intra pe terenul de tenis în următorii patru ani, vedeta se antrenează zilnic. Atât pe terenul de tenis, cât și în sala de fitness și culturism. Un motiv de bucurie pentru admiratorii ei. Antrenamentele sale sunt dovada clară că nu va renunța ușor la tenis.

Totuși, trebuie reamintit faptul că sportul zilnic este necesar tuturor oamenilor, nu doar sportivilor profesioniști. Activitatea fizică oferă o stare de funcţionare optimă a organismului uman şi crește capacitatea de a lupta împotriva virusurilor.

„Mişcarea fizică nu e o rată bancară pe care s-o întrerupi din cauza pandemiei şi s-o reiei după şase luni! Sportul e esenţial şi dacă e pandemie, şi dacă nu e. Activitatea fizică aduce o stare de funcţionare optimă a organismului, deci şi o capacitate crescută de a lupta împotriva bolilor“, a explicat doctorul Alin Popescu pe vremea pandemiei provocată de coronavirus, reamintește Adevărul.

Simona Halep NU se mai antrenează cu Patrick Mouratoglou

Vă amintim că, de ceva vreme, Simona Halep NU se mai antrenează cu Patrick Mouratoglou. Jucătoarea de tenis se antrenează, acum, în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Potrivit ProSport, vedeta se antrenează, acum, la CF Tennis Academy. Clark Francis, fondatorul academiei de tenis, a fost prezent la antrenamentele Simonei Halep și a discutat personal cu ea, după ce a lovit mingea cu Adam Lawson, cel mai bine cotat antrenor de tenis al CF Tennis Academy.

Simona Halep la CF Tennis Academy
SURSA FOTO: ProSport
Simona Halep la CF Tennis Academy
SURSA FOTO: ProSport
Simona Halep la CF Tennis Academy 3
SURSA FOTO: ProSport

Cât plătea Simona Halep pentru o ședință de antrenament cu Patrick Mouratoglou?

Jucătoarea de tenis ar fi plătit câte 7.500 de dolari americani pe ședință de antrenament cu Patrick Mouratoglou. O ședință de antrenament cu el ar dura 90 de minute.

Antrenamentul propriu-zis ar dura 60 de minute, iar 30 de minute ar discuta face-to-face cu sportiva pentru a-i oferi câteva sfaturi. El ar oferi aceste sesiuni în funcție de programul său, relatează Adevărul.