Magazinele din Vidra, Bechet, Dobra și Calmatuiu de Sus funcționează în format Loco. În format Standard s-a deschis magazinul din Bals, judetul Olt. De asemenea, magazinul din Techirghiol, al 18-lea din județul Constanta, esre în format City. 

Astăzi, prin cele 551 de magazine ale sale prezente în 295 de localități, cu aproape 12.000 de angajati. Anul trecut, reprezentanții companiei declarau că vor să deschidă 200 de magazine anul acesta și să ajungă, astfel, la o rețea de 700 de magazine.

În noiembrie 2016, Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a anunţat semnarea unui acord de vânzare a 100% din acţiunile Profi Rom Food, într-o tranzacţie ce se situează la peste jumătate de miliard de euro. Mid Europa Partners este una dintre cele mai mari firme independente de private equity care activează pe pieţele în creştere din Europa Centrală şi de Est. Cu prezenţă în Londra, Budapesta, Varşovia şi Istanbul, Mid Europa Partners a strâns şi administrează fonduri de aproximativ 4,3 miliarde euro.