Deja prezentat celor interesați, Omega Seamaster 300 „Spectre” Limited Edition, va străluci pe 6 noiembrie atât la mâna celebrului James Bond cât și în câteva boutique-uri selectate. Piesa atât de așteptată de colecționari are o carcasă de 41 de mm din oțel inoxidabil finisată și lustruită manual și un bezel bidirecțional din ceramică neagră cu scala celor 12 ore realizată din „LiquidMetal”, un aliaj brevetat de grupul Swatch, proprietarul mărcii Omega. Cele două sensuri de rotație ale bezelului permit scalei să indice două fusuri orare.

Cadranul negru are încastrați markeri orari parțial încărcați cu LumiNova, o substanță care emite o lumină albastră în întuneric. În interiorul carcasei cu geam de safir rezistentă până la o adâncime de 300 de metri se află Calibrul 8400 Master Co-Axial produs de Omega, un mecanism automatic care se mândrește cu o serie de inovații devenite standard în ceasurile mărcii. Printre acestea se numără rezistența magnetică de 15.000 Gauss, un balancier „Si14” din silicon și un eșapament coaxial. Conform producătorului, rezerva de putere a piesei Omega Seamaster 300 „Spectre” Limited Edition este de 60 de ore.

Pentru a sublinia caracterul limitat al acestei ediții, Omega a gravat pe închizătorul brățării logo-ul „007”, iar pe spatele carcasei „Spectre” și „Anti-Magnetic >15.000 Gauss”. Doar 7.007 piese purtând aceste însemne vor fi disponibile în boutique-urile Omega, fiecare dintre ele costând 7.500 de dolari. Gurile rele spun însă că o mare parte din această ediție limitată este deja rezervată de clienții fideli ai mărcii.