Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă, a scăzut preţurile la produsele electronice pe care le vinde pe site astfel încât o consolă Wii are acum un preţ de doar 698 de lei.

Romtelecom a început să vândă pe la mijlocul lunii noiembrie produse electronice, produse care de-a lungul anului au fost parte a unor pachete de servicii. Printre acestea se numără  MP3 playere Sony, laptopuri Fujitsu Siemens, televizoare Samsung, console de jocuri Nintendo Wii, multifuncţionale Epson şi hard discuri externe Seagate.

Mai nou, oferta de produse s-a îmbogăţit cu telefoane mobile Nokia (6300, 7210,7310), Sony Ericsson (W350) şi telefoane fixe Siemens, Motorola, Teleton şi Philips. Toate electronicele sunt sub preţul pieţei, iar produsele enumerate mai sus beneficiază de reduceri substanţiale. Astfel, dacă pe 18 noiembrie capital.ro vă informa că o consolă Wii se vinde cu 899 de lei, TVA inclus, acum aceasta are un preţ de doar 698 de lei, TVA inclus.

Produsele sunt livrate gratuit în toată ţara în maxim 5 zile lucrătoare, iar plata se efectuează la livrare, conform informaţiilor de pe site. Plata în rate nu este disponibilă.