Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook și critică modul în care procurorii DIICOT procedează în acest caz. Acesta consideră că modul în care se acționează în cazul victimelor din acest caz este „innaceptabil și ticălos”.

„Consider INACCEPTABIL și TICĂLOS modul în care procurorii DIICOT se comportă și s-au comportat cu familia Luizei Melencu. Îmi exprim întreaga solidaritate față de această familie a cărei suferință o împărtășește și familia mea. Atitudinea agresivă și de intimidare față de familiile noastre este halucinantă în condițiile în care sunt două fete răpite și dispărute, iar familiile noastre sunt victime ce ar trebui protejate de stat și nu persecutate.
Este condamnabilă și interferența autorităților cu viața privată a familiei Melencu, așa cum au încercat să șantajeze și familiea mea, autoritățile uitând că cele două fete sunt victime, iar familiile lor trebuie protejate în căutarea adevărului.

Mă rog la Dumnezeu să dea putere suficientă familiei Melencu să reziste la această presiune uriașă și nedreaptă a autorităților și le promit că voi afla adevărul atât despre Alexandra, cât și despre Luiza”, a scris Cumpănaşu pe Facebook.