”Unora le e teamă că mă întorc la Petrom pe poziția pe care am fost acum 10 ani.

De câteva zile s-au apucat să „motiveze” ziariștii și să inventetze „fake news” despre acest lucru. Nu prea le-a reușit pentru că majoritatea jurnaliștilor sunt profesioniști și integri. Oricum, astfel de lucruri nu mă impresionează deloc. Îmi aduc doar aminte de anii 90 și de revista ”România Mare„.

Din păcate, trebuie să îi liniștesc și să spun că nu am vorbit nimic cu dl. Seele despre o întoarcere la Petrom. În plus, îmi respect mult cariera făcută prin muncă ca să mă gândesc să mă întorc pe o poziție pe care am fost în urmă cu mulți ani.

Am construit la Deloitte cea mai bună echipă pe energie și sustenabilitate din România. Mi se pare greu ca vreo organizație din  România să îmi poată oferi o provocare profesională mai mare decât cea pe care o am acum.

PS. Din motive personale, legate mai ales de vacanță, am evitat în ultimul  timp aparițiile  publice. Nu e nici un alt motiv. Confirm însă că la invitația Președinției României voi susține săptămâna viitoare, la Forumul Economic aferent „Inițiativei celor Trei Mari”, o alocuțiune pe teme de securitate  energetică. „Inițiativa celor Trei Mari„ este evenimentul anului în România”, a scris Răzvan Nicolescu pe Facebook.

Ulterior, postarea a fost ștearsă. Contactat d e Capital, Răzvan Nicolescu a  răspuns că aceasta reprezintă politica paginii lui de Facebook și are dreptul să șteargă ceea ce postează.


Te-ar putea interesa și: