După ce au apărut informaţii în presă că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal ar aparţine tot Alexandrei Măceşanu, şi nu Luizei Melencu, DIICOT vine cu primele precizări. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Porime, a precizat că DIICOT nu a primit deocamdată niciun raport de expertiză privind respectivele fragmente osoase, fie că e vorba de raportul antropologic sau cel al materialului genetic.

Procurorii DIICOT au anunţat joi că au încheiat percheziţia informatică asupra unor medii de stocare ce aparţin lui Gheorghe Dincă, respectiv un laptop, un aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie.

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la DCCO – IGPR”, potrivit comunicatului de presă.

Percheziţiile de la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă au fost întrerupte joi, urmând să fie continuate vineri dimineaţă, în prezenţa inculpatului şi a avocatului acestuia.