Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe demisia lui Christian Sabbagh, că turcii de la Kanal D au și reușit să-l întoarcă din drum. Jurnalistul a anunțat pe 18 decembrie că părăsește pupitrul știrilor, după opt ani de colaborare, fără să vorbească despre motivul care a stat la baza acestei decizii.

„De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!”, a scris acesta pe Facebook. 

A lăsat însă impresia, cu ceva timp în urmă, printr-un mesaj public, că șefii de la Kanal D i-au transmis că se simte nevoie unei schimbări.

„Într-o zi, un «mare jurnalist» a spus că publicul s-a săturat de fețele celor vechi, că e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate că așa stau lucrurile, poate că nu! Spre deosebire de mulți, eu nu țin la un scaun, doar la oameni! Nu vă bateți capul să aflați cine este acel «mare jurnalist.

Așadar, Christian Sabbagh va apărea din nou pe TV, cu stilul său inconfundabil de a prezenta știrile, iar pentru o perioadă își va pune în cui planurile care priveau spre o carieră în Poliție, conform Cancan.ro.