Avocata care se ocupă de moartea lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea după ce a recunoscut că acum trăiește cu regretul că nu a avut mai mult timp pentru el. Cu toate acestea, ea și-a promis că va face tot posibilul să afle circumstanțele în care a avut loc accidentul. Aceasta a vorbit, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la România TV, ce s-a întâmplat cu Ciobanu înainte de a muri.

„Vreau să văd tot ce se întâmplă acolo, voi pune la dispoziția Parchetului toate datele pe care eu le am și … se va face, cred eu, o cercetare corectă. Am și eu alte informații, unele le-am pus deja la dispoziția Parchetului, pe unele urmează să le depun”, a declarat Laura Vicol pentru România TV.

Teoria sinuciderii, exclusă

Întrebată de Victor Ciutacu despre ameninţări şi datorii, avocata a spus: „Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații și acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era…sau…cel puțin era cum mă raportez la mine. intri în depresie, plângi, te zbați și îți revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal…”, a mai spus Laura Vicol, excluzând cu tărie ipoteza unei sinucideri.

Răzvan Ciobanu avea datorii uriașe

„Știam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea 3 rochii și reușea să-și plătească datoriile. –  Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viață, iubea foarte mult viață”, a mai spus avocata.

Nume noi apărute în anuturajul vedetei, înainte de moartea tragică

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebăm pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viață lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot. Dacă a fost într-adevăr așa, lucrurile astea trebuie sancționate și pedepsite, iar oamenii respectivi trebuie pedepsiți pentru ceea ce au făcut, dacă au făcut ceva în acest sens”, a conchis avocata Laura Vicol.