Update: Buletinul descoperit în maşină aparţinea soţului unei prietene de-a lui Răzvan Ciobanu, cea de la care împrumutase maşina.

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din primele informaţii, din cauza vitezei, Răzvan Ciobanu a ieșit de pe carosabil, într-o curbă, lovind mai mulți copaci, ca apoi să meargă un kilometru pe un câmp, până maşina s-a oprit.

Răzvan Ciobanu a murit. Ultima fotografie designerul, postată cu doar câteva ore înainte de accident 

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, explică reprezentantul Poliției Constanța.

Detalii şocante ies la iveală în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Cadavrul a fost descoperit la ora 7.15, dar Răzvan Ciobanu murise cu câteva ore mai înainte. Descoperirea a fost făcută de un localnic, acesta apelând numărul de urgență 112 și anunțând autoritățile. Şocant este faptul că Răzvan Ciobanu a fost descoperit lângă mașina avariată, iar polițiștii au tras concluzia că acesta nu purta centura de siguranță. Mai mult, se pare că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului, fiind luată în calcul și ipoteza sinuciderii. O altă ipoteză de lucru a anchetatorilor este aceea că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan înainte de impactul fatal.

Descoperire şocantă făcută de poliţişti în maşină

În mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o carte de identitate, ceea ce duce automat la ipoteza că acesta nu era singur în mașină, așa cum s-a crezut inițial. Polițiștii au descoperit că respectiva carte de identitate aparține numitului Iulică Cercel. Acesta este născut în 1980 și locuiește în București. Bineînțeles, anchetatorii vor dori să afle de ce respectivul a părăsit locul accidentului și în ce stare se află în momentul de față, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident, scrie cancan.ro.