Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre va ajunge luni în România. Acesta va avea o escală în Paris, iar apoi va ateriza în cursul zilei de luni pe aeroportul Otopeni. Costul repatrierii a fostului primar se ridică la suma de 7.648 de euro, potrivit Antena 3.

Radu Mazăre va fi dus la penitenciarul Rahova, unde va sta 20 de zile în carantină.

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței a declarat pentru Antena 3 că acesta ar putea să nu fie adus în țară luni, așa cum au anunțat autoritățile. Asta pentru că nu s-ar fi respectat toți pașii legali în Madagascar.

„Extrădarea lui Radu Mazăre nu a fost judecată de niciun judecător în Madagascar, conform normelor de procedură de acolo. Acest lucru ar trebui să se întâmple. Dacă nu se întâmplă, înseamnă că se realizează un abuz. Dacă se respectă legea în Madagascar, el trebuie să ajungă în fața unui judecător. Sâmbătă și duminică nu se poate ajunge în fața unui judecător …Dacă nu se respectă legea în Madagascar, probabil o să vină cu excorta de la minister luni în România”, a spus fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, sâmbătă.