Ștefan Mandachi, patronul lanţului de fast food-uri Spartan, cunoscut mai bine drept moldoveanul cu un metru de autostradă, care a făcut o mare parte din ţară să ia o pauză de 15 minute, are un frate geamăn, care spre deosebire de el este interpret. Altfel spus, potrivit descoperiririlor Cancan a cântat manele în trecut alături de cântăreţul Liviu Guță.

Andrei Mandachi, fratele geamăn al lui Ștefan, este de asemenea om de afaceri, dar şi interpret de manele, având la activ chiar și o colaborare de succes cu mai cunoscutul din domeniu, Liviu Guță.

Sub numele ”Di Gianno”, Andrei Mandachi a produs împreună cu Liviu Guță melodia ”Două zile beau”, lansată acum 5 ani, care a strâns numeroase vizualizări pe Youtube.

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. „Monumentul autostrăzii”, cum este denumit, a fost inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că în Moldova lipseşte cu desăvârşire marea infrastructură rutieră.  Mandachi a  suspendat timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează, idee urmată de mulţi români.