Avocata din cazul Caracal se afla în cușeta unui tren către Timișoara când după miezul nopții un bărbat însoțit de unul dintre controlorii trenului au intrat în compartimentul în care aceasta dormea.

Scene de groază într-un tren, în toiul nopţii

”A mai venit încă un însoțitor. Scandalul a fost circa jumătate de oră, două reprize de scandal. Țipam la ei. Unul dintre cei doi însoțitori ținea ușa cu piciorul să nu o închid, ca să poată intra acel bărbat în compartiment.

O femeie era două cabine mai încolo și îmi făcea semn să tac din gură. Eu le spuneam că îi voi reclama. După jumătate de oră am reușit să închid ușa și am auzit-o pe femeie când spunea unui alt personaj ”asta este avocata de la Caracal”, a povestit Carmen Obârșeanu despre teribilul incident, potrivit Antena 3.

”Femeia mi se părea cunoscută”

După ce s-a întors de la procesul cu pricina, în ziua următoare, avocata a făcut o sesizare la compania de transport. ”Mi s-a răspuns după o perioadă de timp că recunosc ceea ce s-a întâmplat. Am aflat că în continuare acel însoțitor lucrează. Ceea ce este foarte ciudat este prezența acelei femei care se afla pe culoar și îmi spunea să tac din gură.”

”Femeia mi se părea cunoscută. Momentul în care s-a întâmplat este când am început să aflu mai multe amănunte despre dosar. Este vorba despre un raport de extracție din care rezultă că telefonul Alexandrei a funcționat după răpire. Ore în șir după răpire. S-au primit niște SMS-uri”, a mai declarat Carmen Obârșeanu despre strania întâmplare.

Avocata este îngrijorată în legătură cu acest eveniment, aceasta recunoaște că de pe raportul de extracție lipsesc niște date. Locațiile telefonului Alexandrei Măceşanu, din data de 24 iulie 2019, sunt șterse, sunt ascunse. Telefonul Alexandrei a fost într-o altă locație decât așa-zisa pădure.

”Dosarul stagnează, însă am la mine presa locală din care rezultă că proxenetismul acolo este în floare legalizat. Este ziarul cu anunțul pentru escorte tinere”, a mai declarat avocata despre situația dosarului cazului de omucidere de la Caracal de anul 2019.