Bărbatul de 46 de ani, apropiat al lui Dincă, este acuzat de violarea Luizei Melencu după ce aceasta a fost răpită de criminal. El a fost reţinut miercuri, potrivit anunțului făcut de Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv.

Cazul Caracal se complică o dată cu apariţia complicelui Ştefan Risipiceanu. Acesta susţine că l-a suprins pe Gheorghe Dincă atunci când o avea în maşină pe Luiza şi spune că nu recunoaşte nicio altă dată, nici 14 aprilie, în care ar fi mers în curtea lui Dincă. Nu recunoaşte că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, potrivit avocatului din oficiu.

„Probele tind spre zero, nu-l leagă de viol. Sunt probe ADN, nu pot să vă spun prea multe. El nu recunoaște nimic. Probele tind spre zero, nu-l leagă de viol. Sunt probe ADN, nu pot să vă spun prea multe. El nu recunoaște nimic. Este posibil ca instanța să nu prelungească arestul și să ia o măsură precum controlul judiciar”, a declarat Vlad Valentin, avocatul lui Risipiceanu, potrivit România Tv.