După ce șeful Poliției Caracal s-a pensionat, și șefa Secției de poliție rurală Osica de Sus (care include postul de poliție din Dobrosloveni) și-a depus dosarul de pensionare ei fiind soț și soție cunoscători ai clanurilor interlope din zonă. Cei doi vor cumula pensii speciale de aprope 14.000 de lei lunar.

Iată ce a postat Rareș Bogdan pe Facebook: ”Fiți atenți ce pensii vor avea… e de noaptea minții. Să vă spun pensiile veteranilor se război, care au luptat pentru reîntregire, sau pe ale foștilor deținuți politici, care nu au acceptat venirea bolșevicilor, darămite să-i slujească împotriva poporului român? Mai bine nu, că vă stric weekendul… Câtă amărăciune… Șerban Nicolae, care a spus că rezistența anticomunistă din munți a slăbit capacitatea de apărare a României, va avea după 3 mandate pensie de cca 13.000 de lei. Iordache e la al 5-lea mandat, Nicolicea la al 7-lea. Cei trei au inițiat o lege privind majorarea pensiilor din sistemul parlamentar. Vreau o țară normală!!!”.

Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal (Nicolae Mirea), a depus miercuri documentele de încetare a raporturilor de serviciu în vederea pensionării.  Nicolae Mirea s-a pensionat din Poliţie pe 5 august.