PSD face remanieri peste remanieri guvernamentale, iar acum anunță noi evaluări. Situația economică este extrem de dificilă, deși aceștia spun că România se află pe creștere. În mai puțin de o lună se anunță concedieri massive în aparatul de stat.

Exasperat de situație, europarlamentarul Rareș Bogdan și-a ieșit din minți. Acesta o face praf pe Viorica Dăncilă și îi transmite să plece din Guvern. Mai mult, Rareș dă de pământ și cu ceilalți miniștri din Executiv.

“Dar pe doamna Dăncilă cine o evaluează? Vâlcov, cum e tradiția? Politicile economice ale Guvernului Dăncilă sunt pe contrasensul responsabilității, ignoră investițiile, ignoră necesitățile mediului de afaceri. Executivul nu e în stare să aibă o viziune mai lungă de câteva zile (Eugene, rămânem fără bani – Las că emit niște obligațiuni, tovarășa!). Singura certitudine a Guvernului PSD e incertitudinea. Însă viitorul incert este destinat tuturor cu excepția lor. În România nu se poate face un plan de afaceri, e stimulat doar consumul (dacă ar fi din producție internă ar fi fabulos, dar PSD a distrus industria și agricultura), combustibilii costă enorm raportat la puterea de cumpărare. Românii sunt alungați, în continuare, din țara lor, căci a fost acaparată de proști utili. Na, am făcut eu evaluarea: AFARĂ! Enjoy!”, a tunat europarlamentarul într-o postare extrem de virulentă pe o rețea de socializare.