Poliția s-a umplut de penibil în ultimele săptămâni. Dacă în cazul Caracal și în Galați aceștia au șocat prin neimplicare sau implicare extrem de întârziată, acum oamenii legii au enervat din nou pe toată lumea.

Chiar astăzi, au amendat o bătrână pentru că a traversat prea încet strada. Aceștia au acuzat-o pe femeie că a traversat pe roșu. La aflarea veștii, europarlamentarul Rareș Bogdan și-a ieșit din minți pur și simplu.

Liberalul a adus acuzații extrem de grave la adresa poliției și a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul sistemului. “Au amendat o bătrânică deoarece traversa prea încet. Ăștia chiar nu au niciun pic de obraz? De discernământ ce să mai vorbim… Dacă la baza structurii există asemenea specimene, cum arată, oară, șefii lor? Adică 20 de șefi de departamente, cu tot aparatul lor. Iar deasupra, 4 secretari de stat și un secretariat general, cu tot cu cabinete. Iar deasupra, ministrul. Cu tot cu aparatul lui. Dacă sunt pe acolo și oameni competenți, cum suportă niște șefi imbecili?”, a tunat fostul jurnalist pe o rețea de socializare.