Liderul liberal Rareș Bogdan l-a anunțat pe actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, să își ia adio de la un nou mandat. Acesta a spus că se va implica el personal la susținerea candidatului perfect pe care Alin Nica și noul PNL Timiș îl vor alege pentru a redobândi postul de edil șef, potrivit DeBanat.

Rareș Bogdan este împotriva lui Dominic Fritz

„DUMINICA TRECUTĂ AM FOST ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, LA SĂRBĂTOAREA SAȘILOR, LA HAFERLAND, LA CRIȚU, ÎN JUDEȚUL BRAȘOV. ȘI ACOLO DE NOUĂ AMBASADORI, PLUS VREO CINCI ROMÂNI, A VENIT ȘI PRIMARUL TIMIȘOAREI, DOMINIC FRITZ. ȘI A VENIT LA MINE DOMINIC – RAREȘ! ERA LA CÂTEVA ZILE LA UN EVENIMENT PE CARE L-AM UITAT DEJA ȘI NU MAI VREAU SĂ ÎL VĂD (N.R ALEGERILE CU CÂNTEC DE LA PNL TIMIȘOARA), AU FOST TOT FELUL DE MESAJE CARE MĂ ÎNTREBAU CUM E LA TIMIȘOARA. EXTRAORDINAR, VĂ TRIMIT IMAGINI: ĂSTA E BANATUL, ASTA E IMAGINEA BANATULUI ȘI A TIMIȘOAREI, ASTA E IMAGINEA CARE A FOST UN EXEMPLU PENTRU LIBERALISMUL ROMÂNESC.

MI-A ZIS O CHESTIUNE, M-A APUCAT DUREREA DE CAP INSTANTANEU, AM ZÂMBIT ȘI I-AM SPUS: VEZI CĂ TREI ANI E MULT. TREBUIE SĂ FACI TREABĂ CA SĂ… ȘI EL A ZIS, VOI VREȚI SĂ MĂ LĂSAȚI PE MINE SINGUR REPREZENTANT AL DREPTEI LA TIMIȘOARA? ȘI I-AM SPUS, DOMINIC, STAI CALM, TREI ANI E MULT ȘI VEZI CĂ AI UN ÎNAINTAȘ (N.R. NICOLAE ROBU) PE CARE NU L-AI AJUNS NICI MĂCAR LA 10% DIN CÂT A FĂCUT.

DECI AI TREABĂ MULTĂ, IAR ÎN TREI ANI ALIN NICA CU CONDUCEREA DE LA TIMIȘOARA ȘI DE LA TIMIȘ VOR PREGĂTI CANDIDATUL PERFECT PENTRU A PIERDE TU ALEGERILE. NU CRED (N.R AR FI RĂSPUNS FRITZ)! BA DA, PENTRU CĂ EU MĂ VOI IMPLICA EU PERSONAL, MULT MAI ACTIV, PENTRU CĂ TIMIȘOARA ESTE UN ORAȘ LIBERAL ȘI AȘA TREBUIE SĂ FIE”, a declarat Rareș Bogdan la Conferința Județeană a PNL Timiș.

Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan