Rareș Bogdan a uimit pe toată lumea! Cum a fost surprins europarlamentarul

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a surprins pe cei care îi urmăresc activitatea în spațiul online. Acesta a postat un videoclip în care se află la o fermă, apoi, la scurt timp, a mai postat încă un videoclip în care se pregătește să facă de mâncare.

Rareș Bogdan a precizat că se află împreună cu familia la finii lui care locuiesc în Bistrița. În videoclipul postat de către europarlamentarul liberal, acesta precizează că se pregătește să facă o ciorbă, apoi o garnitură ”foarte, foarte bună”.

”Ieri am fost la Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și azi, cu familia, la finii noștri pe Bârgaie. Bârgaiele sunt în Bistrița, lângă Prundul Bârgăului… Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte, poftă bună!”, a mai afirmat Rareș Bogdan în videoclip.

Hibrii, extrem de scumpi în Italia

Europarlamentarul a precizat că va folosi hribi, despre care spune că în Italia sunt foarte scumpi, subliniind că legumele au fost culese chiar de el și de către familia sa.

„Și aici, celebrii hribi care costau în Italia… aveau niște prețuri, era cea mai scumpă marfă de la vegetale, de la legume, din rafturile din supermarketuri. Le-am cules noi! Asta este regală, o bucurie! Din asta o să facem o ciorbiță, după care o garnitură foarte, foarte bună. Cum vi se par astea? Bucurii ale naturii, doar în Transilvania! România!”, spune europarlamentarul Rareș Bogdan în unul dintre videoclipurile postate pe rețeaua de socializare.

După videoclipul în care vorbește despre hribi, europarlamentarul Rareș Bogdan a mai postat încă unul de când se afla la o fermă. În videoclip se poate vedea cum cineva mulge o vacă. Curioși din fire, internauții au întrebat cine este femeia care mulge vaca. Europarlamentarul a precizat că cea care mulge vaca este chiar soția sa.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea