Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, spune că ministrul de Finanțe Florin Cîțu nu se împrumută la dobânzi mai mari decât cele acordate pe vremea când miniștru de Finanțe a fost Eugen Teodorovici. Rareș Bogdan explică faptul că liberalii nu au de ales, ci sunt nevoiți să ia împrumuturi din cauza situației economice din România.

Anunțul lui Rareș Bogdan

“Trebuie să ne concentrăm pe a face o autostradă care să lege Moldova de Transilvania. Fără o autostradă nu vom reuși să legăm Moldova de Transilvania. Dacă nu reușit să legăm Comarnicul de Valea Prahovei s-ar putea să avem mari probleme, nu doar din punct de vedere al turismului, ci și din punct de vedere al investitorilor.

Lucrurile sunt extrem de simple. În ultimii 30 de ani în România, socialiștii au fost la putere 22 de ani. Cât au reușit să construiască socialiștii. Faptul că suntem singura capitală europeană al cărei aeroport nu e legat de centru de un tren sau un metrou, e o rușine. Legat de faptul că Florin Cîțu se împrumută. Dacă ne uităm pe toate cifrele cu împrumuturi făcute de domnii Vâlcov sau Teodorovici se va vedea că nu am împrutat bani cu dobânzi mai mari. Nu e o plăcere să te împrumuți, dar așa am găsit economia României”, a declarat Rareș Bogdan.