”Sunt două chestiuni grave. Prima: vor să anunțe suspendarea președintelui, ceea ce duce România într-o criză fără precedent, pentru că nu-i mai oprește nimeni. Și doi: invalidarea referendumului ceea ce va însemna pentru Dragnea că românii susțin infractorii. Că românii susțin aministia și grațierea corupților. Și veți vedea ordonanțele, miercuri, în Guvern”, a declarat Rareș Bogdan în emisiunea electorală de miercuri.

Vă spun cu toată responsabilitatea”, a completat Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că va anunţa duminică seară, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la prezidenţialele din toamnă.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Liviu Dragnea, la România TV, despre scenariul lansat de Rareș Bogdan.

”Sub nicio formă PSD nu va iniția sau va vota suspendarea lui Iohannis. Ceea ce a făcut Rareș Bogdan în seara asta arată disperarea lor. Ei vor să anunțe lucrul ăsta ca să mai creeze o emoție negativă pentru duminică, ca să vină lumea la vot, să-l apere pe Iohannis. Nu îi facem nimic. Îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidențiale. Ăștia au mai început să dea pe net, ca și cum vine de la PSD, un îndrumar pentru cei care votează cu PSD: votați cu PSD, cu UDMR și cu ALDE pe buletine, că ei v-au mărit pensiile și salariile. Adică ai noștri sunt proști. Asta arată disperare. Eu am înțeles că s-au întâlnit de dimineață, s-au certat ca chiorii, că se pare că au informații nu prea bune pentru ei” a răspuns Liviu Dragnea.