Ramzan Kadîrov și-a vizitat un unchi bolnav la Spitalul Clinic Central din Moscova

Ramzan Kadîrov a publicat un nou videoclip realizat în momentul în care și-a vizitat unchiul bolnav într-un spital din Moscova.

El a oferit astfel dovada că nu a murit, că nu e în comă și nici nu are o boală gravă, în fază terminală.

Ramzan Kadirov
SURSA FOTO: captură Telegram

„Voi comenta zvonurile despre starea sănătăţii mele. Slavă Domnului, sunt în viaţă şi sănătos, dar nu înţeleg deloc de ce ar trebui să existe tam-tam chiar dacă aș fi bolnav?”, a transmis liderul cecen alături de imaginile postate pe Telegram.

Zvonurile posibilei lui boli au apărut la finalul săptămânii trecute. Totul a început de la presa din Ucraina. Aceasta cita surse din diaspora cecenă și din serviciile secrete.

Potrivit presei ucrainene, „un susținător ferm” al ofensivei ruse din Ucraina (Ramzan Kadîrov), ar fi în comă. Reamintim că cecenul este un aliat declarat al lui Vladimir Putin în legătură cu invazia din Ucraina.

„Acest lucru are plusul său (…) Acum, publicul ştie ce mass-media şi ce persoane îşi mint în mod deschis cititorii (…) L-am înveselit pe unchiul meu drag, i-am urat însănătoșire grabnică și i-am transmis cuvinte de încurajare de la draga mea mamă”, a mai scris Ramzan Kadîrov.

Weekendul trecut, președintele Republicii Cecenia a mai difuzat un clip în care făcea o plimbare prin ploaie. În acea filmare el le cerea celor care nu îi împărtășesc punctul de vedere, adică nu pot distinge „adevărul de minciunile de pe internet”, să facă o plimbare pentru a-și limpezi gândurile.

Zvonurile apărute în presă despre starea de sănătate precară a lui Ramzan Kadîrov

Zvonurile au venit în contextul în care Andrii Iusov, reprezentantul Serviciului de informații al Apărării din Ucraina, a anunțat că liderul cecen ar fi suferit o criză severă și se află în stare critică.

„Putem confirma că el [Kadîrov – n.r.] a avut o altă criză severă și este în stare critică în ultimele zile”, a declarat oficialul ucrainean, potrivit Pravda.

Speculațiile au fost alimentate de faptul că liderul se îngrășase foarte mult și, potrivit presei din Ucraina, nu mai putea deschide ochii. Vineri, pe 15 septembrie, acesta ar fi fost supus unui transplant de rinichi.