Un număr tot mai mare de români au ales, în ultimii ani, să își petreacă vacanța în Zanzibar. Arhipelagul, situat aproape de coasta Africii de Est, devine o destinație preferată pentru turiștii români.

Și vedetele din România au fost cucerite de atmosfera și peisajele spectaculoase din Zanzibar, precum și de petrecerile de pe plajă.

Radu Banciu îi critică pe românii care își petrec vacanțele în Zanzibar

Această destinație exotică a devenit extrem de populară printre turiștii români. Radu Banciu nu împărtășește însă aceeași părere pozitivă despre concetățenii săi care aleg să-și petreacă vacanțele în Zanzibar.

În timpul emisiunii pe care o conduce, prezentatorul a expus motivul pentru care se simte iritat de turiștii români care aleg să viziteze acest loc de vis, devenit extrem de popular.

Realizatorul TV consideră că Zanzibar este un loc cu „un exotism rar”. De aceea, nu ar trebui să fie frecventat de atât de mulți turiști. Acesta își exprimă dorința ca acest arhipelag să nu devină la fel de aglomerat precum destinații populare, cum ar fi Grecia.

“Am o aversiune viscerală față de toți cei care vizitează Zanzibarul, care merită mai mult, față de tot acest turism de masă neanunțat de nimic. Îi detestăm visceral pe toți cei care se duc acolo, fiind proști ca noaptea.

Zanzibarul nu este totuși o Grecie, să te duci că ajungi ușor și că e ieftin. Zanzibarul este departe de România și e o zonă de un exotism rar. Să ajungă să fie atât de călcat, că îți vine să vomiți”, a spus el în cadrul emisiunii Footbal All Inclusive de la Prima Sport.

Zanzibarul devine una dintre cele mai iubite destinații

Unul dintre motivele pentru care mulți români aleg Zanzibar este accesibilitatea destinației. Turiștii nu trebuie să plătească taxa pentru viză, deoarece nu este necesară pentru o perioadă de 90 de zile.

Din România există zboruri directe către Zanzibar, cu o scurtă escală. Timpul de zbor nu depășește 9-10 ore. Pentru a ajunge pe arhipelag, este suficient să aveți un pașaport valabil cel puțin 6 luni.

Perioada de iarnă în România se dovedește a fi ideală pentru călătorii către Zanzibar. Astfel, turiștii se pot bucura de soare și de vreme plăcută, departe de frigul și zăpada specifică acestei perioade în țară.

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat cu CFR Cluj

Amintim că recent, Radu Banciu a dat un răspuns vehement după ce Adrian Mutu a devenit antrenorul echipei CFR Cluj, bătând palma cu Ioan Varga. Jurnalistul a afirmat că Adrian Mutu este „cel mai slab antrenor din fotbalul românesc”.

Radu Banciu susține că Adrian Mutu nu va rezista mai mult de trei meciuri în funcția de antrenor la CFR Cluj. Acesta a subliniat că fostul internațional beneficiază de încredere din partea patronului Ioan Varga. Nu are încredere în calitățile sale ca antrenor. Mai multe puteți afla aici.