Radu Banciu a lansat un atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea. El a comentat, în emisiunea Lumea lui Banciu, poziţionarea liderilor PSD privind referendumul pe justiţie ce va avea loc pe 26 mai.

„Deci în timp ce Guvernul şi toată suflarea PSD-istă încearcă să îl păcălească de mâine începând pe Klaus Iohannis cu acest referendum, să îl restricţioneze pe cât posibil întrucât mesajul PSD-ului este clar: nu vă duceţi la vot la referendum întrucât dacă vă duceţi nu legitimaţi corupţia, votând demonstraţi că sunteţi împotriva corupţiei.

Sigur, Liviu Dragnea nu vă va spune niciodată asta pentru că nu poate. Este şi el un om politic, nu are suficient curaj. A încercat Călin Popescu Tăriceanu dar nu sunt sigur că i-a reuşit să răstălmăcească un pic, întrucât acum el se şi vede prezidenţiabil şi atunci poate merge un pic mai departe decât Liviu Dragnea care nu îşi permite să spună cine merge la vot înseamnă că e împotriva mea, pentru că eu sunt întâiul corupt al ţării, iar acest referendum este împotriva corupţiei. Pentru ce să te duci la referendum dacă eşti PSD-ist?”, a susținut Radu Banciu.