Compania PricewaterhouseCoopers (PwC) România are un nou Partener în cadrul Departamentului de Audit, în persoana lui Paul Facer. Acesta va coordona echipele de audit pentru clienţii din sectorul serviciilor financiare din România şi Moldova, precum şi pentru anumiţi clienţi din Bulgaria. 

Paul Facer s-a alăturat reţelei de firme PricewaterhouseCoopers în 1998 în Marea Britanie, după care s-a mutat la PricewaterhouseCoopers Republica Cehă în 2001, unde a activat timp de opt ani. Anul acesta, Paul Facer s-a alăturat PricewaterhouseCoopers România, relocându-se la Bucureşti.

Paul Facer este specialist în IFRS (International Financial Reporting Standard), îndeosebi pentru clienţii din sectorul serviciilor financiare. Paul a furnizat servicii de audit pentru numeroşi clienţi din sectorul financiar din întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est, furnizând de asemenea consultanţă pentru clienţi din zone foarte diverse precum Kazakhstan, Letonia şi România. Paul este membru al Institute of Chartered Accountans din Anglia şi Ţara Galilor şi are o diplomă în Economie şi Econometrie a Universităţii din Nottingham, Anglia.

“În sectorul nostru de activitate, capitalul uman este resursa cea mai importantă. Sunt prin urmare încântat că echipa noastră s-a mărit prin alăturarea unui profesionist şi sunt convins că el va consolida expertiza firmei noastre de consultanţă, ajutându-ne să generăm un plus de valoare pentru afacerile clienţilor noştri”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner PwC România.

PricewaterhouseCoopers oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil şi a genera  valoare adăugată pentru clienţii săi şi toţi factorii implicaţi.