Atunci când s-au anunțat cuplurile participante la concurs, mulți oameni au fost surprinși de partenerul lui CRBL, fiindcă nu mulți știau cine este, cu ce se ocupă și ce prietenie îi leagă pe cei doi.

Câștigători Asia Express sezonul 2

Așadar, Oase este unul dintre cei mai importanți susținători ai fenomenului Kendama în România. El a participat la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de acest tip și la noi în țară. A descoperit faimoasa jucărie la vârsta de 20 de ani, iar dacă la început nu îi acorda atenție, în prezent deține 650 de kendame pe care le ține într-o cameră special amenajată pentru astfel de jucării, conform Spynews.ro.

Chiar și în timpul filmărilor pentru Asia Express, Oase a avut întotdeauna cu el o Kendama, jucărie pe care le-a oferit-o unor copii în casa cărora au fost cazați.

Pasiunea pentru kendama i-a adus împreună pe CRBL și Oase, care au legat o prietenie extrem de strânsă, care s-a văzut și în timpul comptetiției, atunci când Oase și-a rupt piciorul și a luptat, ajutat de CRBL, în fiecare zi.