O femeie a întrerupt conferinţa Google  strigând: “Opriţi-l pe Jack Halprin”, un avocat Google. Se pare că femeia este chiriaşă a unui bloc de locuinţe pe care avocatul Google l-a cumpărat. Aceasta avea un banner pe care scria "Stop Jack Halprin from evicting SF teachers"/Opriţi-l pe Halprin să evacueze profesorii din San Francisco”. Un alt incident a avut loc mai târziu când un alt protestatar a fost scos din sală după ce a întrerupt conferinţa strigând: „Cu toţii lucraţi pentru o companie totalitară care construieşte roboţi ucigaşi”. Anul trecut, Google a cumpărat Boston Dynamics, o companie care are contracte cu armata SUA, contracte  pe care Google a declarat ca le va onora.  Un alt grup de oameni au fost arestaţi la sediul Google din Mountain View. Aceştia protestau pentru neutralitatea internetului.

Altfel, în cadrul conferinţei Google a prezentat printre altele trei smartwatch-uri, software pentru maşini şi platforma Android TV.  Două dintre smartwatch-uri, LG G şi Samsung Gear Live, sunt deja disponibile, iar Moto 360 va deveni accesibil la o dată ulterioară.

Google a prezentat şi software-ul Android Auto, destinat dezvoltării de aplicaţii pentru autoturisme. Maşini echipate cu Android Auto ar putea fi produse de companiile auto chiar de la sfârşitul acestui an, a declarat şeful diviziei de automotive a Google, Andrew Brenner.  În ceea ce priveşte platforma Android TV, aceasta va putea fi activată prin voce şi va dispune de funcţii de căutare, a spus directorul Android, Dave Burke.  Google discută cu companii precum Sony, Sharp, Intel şi Marvel în privinţa acestui produs, a spus el.

Google a mai prezentat un smartphone care va costa sub 100 de dolari, destinat pieţelor emergente.