Vodafone România a pierdut 500.000 de clienţi în prima jumătate a anului trecut. La 30 septembrie 2012 Vodafone avea 7.8 mil.clienţi. Compania încearcă să atragă clienţi oferind bani şi minute gratis.

Vodafone oferă 30 de euro discount la telefoane celor care renunţă la Orange şi Cosmote pentru a se porta în rețeaua sa, potrivit site-ului operatorului, iar mai nou, compania a decis să le trimită românilor gratuit acasă o cartelă SIM cu număr şi care poate fi utilizată fără niciun cost pentru a realiza 100 de minute de apeluri în reţea către orice client care solicită acest lucru, potrivit datelor de pe pagina web.

“Activează-ți Cartela Vodafone – SIM promoțional gratuit și ai 100 de minute în rețea, valabile 30 de zile de la activare. Poți activa SIM-ul promoțional oricând vrei, într-un interval de maxim 12 luni. În plus, beneficiezi de 4 luni de activitate și 10 luni perioadă de grație. Poți comanda un sim promoțional gratuit, o singură dată în 12 luni calendaristice. Completează formularul de mai jos și primești SIM-ul în maximum 2 săptămâni, gratuit”, se arată pe site.

O cartelă SIM Vodafone cu număr costă în jur de 25 de lei. Orange a derulat o campanie similară în urmă cu patru ani de zile, care este activă şi în prezent.

La 30 septembrie 2012, Orange România avea 10.2 mil.clienţi, Vodafone avea 7.8 mil.clienţi, iar Cosmote 6,4 mil. clienţi.