Cătălin Moroșanu a fost oprit la un control de rutină pe Bulevardul Decebal din Capitală. Acesta a prezentat actele celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au decis, potrivit procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Din păcate, ghinion pentru acesta: Rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform unor surse, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, după cum transmite Cancan.

Nervos și clar nemulțumit de situație, Cătălin Moroșanu a gesticulat, însă agenții de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionați și au aplicat legea. Astfel, fostul concurent de la „Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și cu amendă.

Ar fi consumat câteva pahare de vin roșu

Conform sursei citate, Cătălin Moroșanu ar fi consumat, înainte să se urce la volan, două, cel mult trei pahare cu vin roșu. După cele întâmplate, cu siguranță regretă acest lucru, având în vedere că deține și o funcție publică, fiind consilier județean din partea PNL în Galați.

Nu este prima dată când Cătălin Moroșanu are probleme cu agenții de la circulație. În anul 2017 acesta a mai avut probleme în trafic. La acel moment a fost prins de agenții de la circulație circulând cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

„Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era Poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, declara, în urmă cu aproape patru ani, Cătălin Moroşanu.