AllDro permite efectuarea apelurilor VOIP, are o memorie internă de 4 de GB care poate fi extinsă la 32 de GB, iar cu ajutorul cablului HDMI inclus permite redarea fotografiilor şi a materialelor video FullHD pe un televizor corespunzător. Portul mini USB facilitează transferul datelor din tabletă în PC şi invers.
Cu reţeaua wireless pornită tableta oferă libertatea de navigare pe Internet timp de 6 ore, în timp ce, ascultând muzică timpul de folosire ajunge la 30 de ore.

Tableta este produsă în China după cerinţele companiei Visual Fan, la fel ca şi în cazul telefoanelor mobile dual SIM. Preţul va fi de 200 de euro.

Visual Fan a fost înfiinţată în anul 2002, în Brasov. Iniţial, compania a comercializat doar produse electronice şi electrocasnice, iar începand cu anul 2007 a adăugat în portofoliu softul şi sistemele de navigare.
În primăvara anului 2008, Visual Fan a pătruns pe piaţa telefoanelor mobile dual SIM, iar anul trecut a vândut 15.000 de astfel de terminale.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J7ifSpsLysA?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J7ifSpsLysA?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>